728×90 – glava
728×90 – glava
Serija vlomov na območju PP Lenart

Serija vlomov na območju PP Lenart

Vlomilci ne počivajo.

Minuli vikend so policisti na območju Policijske postaje Lenarta zabeležili več vlomov.
Neznanci so vlomili v stanovanjsko hišo v Lenartu. Odtujili so več zlatnine in mobilni telefon. Prav tako so zabeležili vlom v stanovanjsko hišo v Benediktu. Odnesli so več kosov zlatnine in nekaj denarja.

OPOZORILO

Policisti PP Lenart v zadnjem času beležimo povečano število vlomov v stanovanjske hiše in tudi stanovanja v stanovanjskih blokih. Vlomilci delujejo predvsem v večernem času. Najpogosteje vlamljajo v omenjene objekte v času od prvega somraka do 20.00 ure. Ob tem opazujejo in na podlagi tega vlamljajo v objekte, kjer je v samih objektih tema in vse mirno. Za vlomilce je to znak, da v objektu ni ljudi, saj v tem času še nihče ne leže k nočnemu počitku. Najpogosteje vlamljajo skozi balkonska vrata hiš in vrata pritličnih stanovanj v blokih.
Vsem občanom svetujemo, da v večernem času od prvega somraka pa do prihoda domov pustijo prižgane luči v kakšni sobi ali prižgan televizor. S tem bodo odvrnili vlomilce od njihove namere. Prav tako svetujemo, da ne puščajo vrednih predmetov (zlatnina in denar) na vidnih mestih.
Prav tako naprošamo, da v kolikor bodo opazili sumljive osebe, ki se zadržujejo okoli hiš in stanovanjskih blokov, da o tem takoj obvestijo policijo oz. pokličejo na 113.

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X