728×90 – glava
728×90 – glava
Huda prometna nesreča na Ptuju

Huda prometna nesreča na Ptuju

PROMETNA NESREČA

Včeraj, 7. decembra, okoli 20.10, je 22-letni Velenjčan vozil osebni avtomobil po Puhovem mostu na Ptuju, iz smeri avtoceste A4 proti Ormoški cesti. Na mostu je z vozilom zapeljal v levo čez neprekinjeno ločilno črto na smerno vozišče, namenjeno prometu vozil iz nasprotne smeri. V tistem trenutku je iz nasprotne smeri, pravilno po svojem desnem smernem vozišču, pripeljal 32- letni voznik osebnega avtomobila, doma iz okolice Ptuja. Zaradi tega sta vozili s prednjimi levimi deli čelno trčili. Po trčenju je na vozilu povzročitelja prometne nesreče izbruhnil manjši požar, ki so ga pogasili gasilci.

Povzročitelj prometne nesreče in njegova 22-letna sopotnica sta se v nesreči hudo telesno poškodovala, voznik drugega vozila in njegova 22-letna sopotnica pa lažje. Vse štiri so z reševalnimi vozili odpeljali v SB Ptuj.

Policisti so ugotovili, da so vsi štirje uporabljali varnostne pasove, elektronski indikator pa pri nobenem od voznikov ni zaznal alkohola v organizmu. Povzročitelja prometne nesreče bodo policisti kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

Fotografija je simbolična

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X