728×90 – glava
Brezplačno z nami na Korčulo gresta…

Brezplačno z nami na Korčulo gresta…

Turistična agencija Relax vam skupaj z Radiem Slovenske gorice pripravlja že devete skupna počitnice.

Letos bomo uživali na Korčuli. Jo poznate? Vam je všeč? Ste vedeli, da je otok v preteklosti nosil ime Črna Korčula? Gre namreč za enega od najbolj gozdnatih otokov, gosto poraščenih s črnim borom. Otok Korčula privablja s svojo mistično zgodovino mest, še posebej Korčule. Srednjeveške korčulske ulice se vijejo kot ribje okostje po polotoku, kar lahko lepo vidite iz katerega od osmih ohranjenih stolpov. Na otoku ne manjka vina in olivnega olja, slišati pa je pesem dalmatinskih klap. 

Vse to bosta v naši družbi doživela Darinka Saletinger in Vinko Muhič, ki sta imela srečo v današnjem žrebanju in nagradni igri – z nami potujeta povsem brezplačno! 

Kot je povedala Darinka, jo je v nagradno igro prijavila hčerka in počitnice so darilo za njen petdeseti rojstni dan, z možem bosta šla prvič na morje. Vinko je v nagradni igri sodeloval kot trinajsti – pravi, da je od zdaj trinajstica njegova srečna številka. Medtem ko je čakal na samo žrebanje, se je že prijavil na Relaxu in vam svetuje, da se tja tudi vi odpravite čim prej. 

Se vidimo na Korčuli! 

Za vse, ki še niste prijavljeni (to lahko storite na Turistični agenciji Relax, telefon: 02 234 21 50), pa nekaj osnovnih podatkov o počitnicah:

KAM? otok Korčula, mesto Korčula, Hotel Park 3*
KDAJ? 17. do 24. junij 2017
CENA: 479 €
PREVOZ: avtobusni (vštet v ceno!)
STORITEV: 7 x all inclusive v sobi TWC BM T SAT TV 3*
PLAŽA: oddaljena 50m, prodnata, betonirana, skalnata
ANIMACIJA: animacijski program ekipe Radia Slovenske gorice in Relaxa v sodelovanju s hotelsko animacijo, zabavno glasbeni program vsak večer, koncert Davorja Radolfija
IZLETI: voden ogled mesta Korčula, izlet z ladjo in „fish piknik“, izlet v Lumbardo s pokušino vin Grk
DODATNO: pozdravna pijača, spominska majica

 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X