728×90 – glava
728×90 – glava
Božično-novoletni sejem s pestro ponudbo na trgu v Lenartu

Božično-novoletni sejem s pestro ponudbo na trgu v Lenartu

V Lenartu so pretekli teden začeli z božično-novoletnimi prireditvami, s prvim dogodkom, ki je bil 7. decembra, je tudi zažarel Trg osvoboditve – center Lenarta – v praznični razsvetljavi.

Pod čudovitimi modro-belimi lučkami pa se vsak konec tedna zdaj tudi odvija božično-novoletni sejem s pestro ponudbo domačih dobrot in izdelkov domače obrti. Podrobneje o tem Milena Grabušnik iz Razvojne agencije Slovenske gorice:

POSNETEK: MILENA GRABUSNIK

Ob tem pa za dobro vzdušje poskrbijo tudi z glasbo, in sicer vsak petek in soboto po 18-ti uri na odru na trgu nastopijo različni glasbeniki. Ta konec tedna bodo tako v petek (15. decembra) nastopili Moški pevski zbor Obrtnik Lenart, Jurovski oktet in Pevski zbor KUD Tonček Breznar Korena. V soboto 816. decembra) bo zapel Cerkveno-prosvetni zbor KD Sveta Ana, pridružili pa se jim bodo še Ljudske pevke DU Lenart in Glasbeno-umetniško društvo Musica Levares. Pred tem ob 17-ti uri otroke na trgu v Lenartu razveseljujejo otroške predstave, in sicer bo v petek predstava Gledališčne skupine OŠ Rudolf Maister Šentilj z naslovom Čarovnikovo darilo, v soboto pa bo Gledališka skupina KD Vitomarci nastopila v predstavi Gužva na čarovniški metli. Oba dneva bo otroke tudi obiskal Božiček.

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X