Poostreni nadzori redarjev v Mariboru

Poostreni nadzori redarjev v Mariboru

Medobčinski inšpektorat in redarstvo Maribor so ustanovile občine Benedikt, Cerkvenjak, Duplek, Hoče-Slivnica, Kungota, Lenart, Lovrenc na Pohorju, Mestna občina Maribor, Miklavž na Dravskem polju, Pesnica, Rače-Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Starše, Sveta Trojica, Sveta Ana, Sveti Jurij v Slovenskih goricah in Šentilj.

Občinski redarji v skladu s predpisi in na podlagi programov varnosti občin ustanoviteljic. Vodja mariborskega redarstva, Igor Rep:

POSNETEK: IGOR REP

Medobčinsko redarstvo se ob svojem rednem delu pridružuje tudi raznim preventivnim nacionalnim akcijam in projektom, opravljajo pa tudi poostrene nadzore na različnih področjih. Med prihajajočim vikendom (24. in 25. februarja) in naslednjim vikendom (3. in 4. marca) bodo mestni redarji izvajali nadzor mirujočega prometa v Mestni občini Maribor. Poseben nadzor bo v teh terminih osredotočen na okolico Mariborske tržnice, center Kamnice in območje pod Pohorsko vzpenjačo. Tako kot sicer smo tudi tokrat pozvani, da upoštevamo in spoštujemo prometna pravila.

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X