728×90 – glava
Kolesarski klub TBP Lenart s precej pomlajeno ekipo

Kolesarski klub TBP Lenart s precej pomlajeno ekipo

Kolesarski klub TBP Lenart je pred časom na skupnem srečanju s kolesarji, sponzorji, donatorji, starši in podporniki kluba, predstavil ekipo za sezono 2018.

Ekipa je precej pomlajena, kar kaže na dobro delo z mladimi in uspehi v mladinskih kategorijah. Andrej Rajšp, trener ekipe, je o letošnjih načrtih povedal, da večjih novosti niso uvajali, tako da še naprej ostaja osnovno poslanstvo kluba vzgoja mladih kolesarjev. Iz mladinske ekipe se je v člansko ekipo WSA-Graz preselil Luka Sagadin, ki je bil v zadnjem obdobju eden najuspešnejših kolesarjev v lenarškem klubu, tudi državni reprezentant, in udeleženec evropskih ter svetovnih prvenstev. O svojem prestopu je za našo radijsko postajo povedal:

POSNETEK: LUKA SAGADIN

V mladinski kategoriji bosta letos klub zastopala Žiga Slekovec in Karli Petelin. Zelo močno zasedbo bodo imeli v kategoriji mlajših mladincev, kjer je kar 10 kolesarjev: Tomaž Ornik, Miha Strmšek, Rok Cebek, Matej Brus, Tino Mokič, Jan Urbanc, Mario Kovačev, Joshua Noa Simonič, Nino Muršec in Nik Rojko. V vrstah mlajših mladink bo pedala poganjala Tajda Hamler, v kategoriji dečkov pa bodo nastopali s ˝pomlajeno˝ ekipo približno 10-15 kolesarjev, med katerimi bodo prevladovali dečki C in mlajši. Ekipo je poleg Luke Sagadina zapustil tudi dolgoletni član Maj Gungl, ki je veljal za velikega motivatorja in motor ekipe. Se pa ekipi pridružujeta BMX kolesarja Nik Golob in Gaj Gorza, ki sta zelo uspešno nastopala v sezoni 2017.

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X