728×90 – glava
Morje z Radiem Slovenske gorice 2018

Morje z Radiem Slovenske gorice 2018

Morje.

Čarobna beseda za vse, ki poletja radi preživite sproščeno, ki imate radi šumenje morja, vonj po soli in borovcih, ki ob večerih radi poslušate glasne škržate, ki vam s svojimi nikoli končanimi ritmi dopolnijo idilično podobo tam daleč za morje zahajajočega sonca.

Radio Slovenske gorice svoje poslušalce letos pelje na morje že desetič!

Devet skupnih druženj smo preživeli na obalah Jadranskega morja. V starogradskem zalivu na Hvaru, s pogledom na Velo luko na Korčuli, na idilični makarski rivijeri v Gradcu, pa s pridihom mehiških ritmov v Supetru na Braču. Bili smo tudi v Boriku pri Zadru, ponovno na enem najlepših otokov v Jelsi na Hvaru, se podali v deželo orlov Albanijo, ko smo počitnikovali v Budvi v Črni gori, nostalgično obujali spomine na mladost in kavbojce ter indijance v Starem gradu pri Paklenici in obiskali rojstno hišo Marca Pola, ko smo bili v Korčuli.

Prepevali smo na terasah hotelov, gledali fotografije ob bazenih, se družili na plažah, vozili na krajše in daljše izlete, obiskovali muzeje, poizkušali oljčno olje in vino, pa sire in domače dobrote vzolž dalmatinske obale. Spominov je nešteto, fotografij prav tako. Povezali so nas nepozabni trenutki in trdna prijateljstva. In takšnih, ki bi šli le enkrat in dejali, da ne gredo nikoli več, je silno malo, če sploh. Skupaj smo peli lepe domače pesmi, pa dalmatinske, pa popevke, skupaj smo se smejali šalam, ki smo si jih pravili, ko smo si krajšali čas s čakanjem na sobe ali na odhod ladjice ali pa kar tako. Skupaj smo telovadili, plesali, se kopali, hodili na pohode, si pomagali, če je bilo treba in si dobrodušno nagajali, da je bilo smeha in dobre volje še več.

Tudi letos bo tako! In, ker je letos številka okrogla, jubilejna, se bomo skupaj potrudili, da bo še lepše, še bolj nepozabno, s še več smeha in glasbe ter doživetij. Zato enostavno morate z nami!

Čakamo vas!
Vaša ekipa Radia Slovenske gorice

RADIO SLOVENSKE GORICE NEUM 2018

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X