728×90 – glava
728×90 – glava
Sejem MEGRA s spremljevalnim sejmom GREEN odpira letošnjo sezona na sejmišču v G. Radgoni

Sejem MEGRA s spremljevalnim sejmom GREEN odpira letošnjo sezona na sejmišču v G. Radgoni

V Gornji Radgoni bodo danes v sredo, 4. aprila odprli novo sezono sejemske ponudbe. Začenja se namreč sejem Megra, katerega bo spremljal še sejem Green.

Oba bosta letos usmerjena k naravi, kar potrjujeta tudi slogana Gradimo z naravo oziroma Zelena prihodnost. Gradnja in razvoj tehnologije se vedno bolj usmerjata k varovanju okolja, tako tudi moto letošnje Megre poudarja ta prispevek človeka k ohranjanju narave v gradbeništvu, novih tehnologijah, e-mobilnosti, vse to pa je povezano tudi z zdravim bivanjem in zdravo prehrano. Več o letošnji Megri pa projektni vodja Robi Fišer:

POSNETEK: ROBI FIŠER

Poudarek letošnje Megre bo tudi na novih infrastrukturnih – železniških, avtocestnih, komunalnih – podjetjih, v povezavi s tem sejem letos odpira minister za infrastrukturo Peter Gašperšič. Že pred svečano otvoritvijo sejma bodo tako imeli velik vseslovenski posvet z naslovom Sodobna prometna infrastruktura – priložnost za močan gospodarski razvoj Severovzhodne Slovenije. Sejem Megra bo spremljal sejem Green, to je sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga:

POSNETEK: GREEN 

Sejma bosta odprta od srede (4. aprila) do sobote (7. aprila) vsak dan od 9. do 18. ure.

Foto: Radio Slovenske gorice

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X