728×90 – glava
728×90 – glava
FOTO: Dnevi odprtih vrat podjetja Agroremont iz Sv. Trojice

FOTO: Dnevi odprtih vrat podjetja Agroremont iz Sv. Trojice

Podjetje Agroremont iz Svete Trojice, ki je eno od vodilnih dobaviteljev in prodajalcev kmetijske mehanizacije več tujih blagovnih znamk, pripravlja ta konec tedna dneve odprtih vrat.

Ti so namenjeni kmetovalcem in vsem ostalim, ki jih zanima kmetijska mehanizacija – traktorji in kmetijski stroji ter vrtni in ostali program. Kot nam je povedal lastnik in direktor podjetja Marjan Klobasa, postaja kmetijstvo in z njim povezana strojna oprema vedno bolj perspektivna dejavnost:

POSNETEK: MARJAN KLOBASA

Danes so tako Agroremont obiskali učenci Osnovne šole Sveta Trojica in dijaki Biotehniške šole Maribor. Pokazali so veliko interesa za najsodobnejše kmetijske stroje, za nekatere izmed njih pa bo to tudi bodoči poklic. O tem, kako je z zanimanjem za kmetijsko dejavnost pri trojiških osnovnošolcih Milan Nanut, karierni svetovalec:

POSNETEK: MILAN NANUT

Da zanimanje za poklic kmeta narašča, nam je potrdila tudi Cvetka Bunderla s Kmetijsko svetovalne službe Lenart:

POSNETEK: CVETKA BUNDERLA

Vrhunec dogajanja bo v Agroremontu jutri (v soboto), ko za obiskovalce pripravljajo prikaz strojev in dela s kmetijsko mehanizacijo, prikazali bodo tudi varno delo z motorno žago, ob 14. uri pa bodo organizirali še tekmovanje v žaganju hlodov. Ob 13. uri prirejajo tudi blagoslov traktorjev.

Foto: Radio Slovenske gorice

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X