FOTO: 10. jubilejne počitnice Radia Slovenske gorice

FOTO: 10. jubilejne počitnice Radia Slovenske gorice

Morje. Čarobna beseda za vse, ki poletja radi preživite sproščeno, ki imate radi šumenje morja, vonj po soli in borovcih, ki ob večerih radi poslušate glasne škržate, ki vam s svojimi nikoli končanimi ritmi dopolnijo idilično podobo tam daleč za morje zahajajočega sonca.

Radio Slovenske gorice svoje poslušalce letos pelje na morje že desetič!
Devet skupnih druženj smo preživeli na obalah Jadranskega morja. Da se malo spomnimo… V starogradskem zalivu na Hvaru, s pogledom na Velo luko na Korčuli, na idilični makarski rivijeri v Gradcu, pa s pridihom mehiških ritmov v Supetru na Braču. Bili smo tudi v Boriku pri Zadru, ponovno na enem najlepših otokov v Jelsi na Hvaru, se podali v deželo orlov Albanijo, ko smo počitnikovali v Budvi v Črni gori, nostalgično obujali spomine na mladost in kavbojce ter indijance v Starem gradu pri Paklenici in obiskali rojstno hišo Marca Pola, ko smo bili v Korčuli.

Letos se odpravljamo v Neum, kjer bomo teden dni domovali v krasnem, obnovljenem štirizvezdičnem hotelu Grand hotel Neum…

Tisti, ki ste že kdaj počitnikovali, veste, da na naših počitnicah ni prostora za dolgčas…. V vseh teh letih smo počeli marsikaj… Prepevali smo na terasah hotelov, gledali fotografije ob bazenih, se družili na plažah, vozili na krajše in daljše izlete, obiskovali muzeje, poizkušali oljčno olje in vino, pa sire in domače dobrote vzolž dalmatinske obale. Spominov je nešteto, fotografij prav tako. Povezali so nas nepozabni trenutki in trdna prijateljstva. In takšnih, ki bi šli le enkrat in dejali, da ne gredo nikoli več, je silno malo, če sploh. Skupaj smo peli lepe domače pesmi, pa dalmatinske, pa popevke, skupaj smo se smejali šalam, ki smo si jih pravili, ko smo si krajšali čas s čakanjem na sobe ali na odhod ladjice ali pa kar tako. Skupaj smo telovadili, plesali, se kopali, hodili na pohode, si pomagali, če je bilo treba in si dobrodušno nagajali, da je bilo smeha in dobre volje še več.

Tudi letos bomo med 16. in 23. junijem počeli vse to, raziskovali pa tudi bližnjo okolico. Neum je odlično izhodišče za obisk doline reke Neretve, ki ji pravijo tudi hrvaška Kalifornija, vabi bližnje Medžugorje in mesto dveh kultur Mostar. Le urica vožnje vstran je Dubrovnik, ki vabi na sprehod po Stradunu. Tudi Cavtat je nekaj posebnega, z ladjico pa se lahko zapeljete do Korčule… Čeprav bomo mi počitnikovali na pragu poletja in ob začetku tiste glavne turistične sezone, se lahko pred vročino in gnečo na plaži umaknemo v zaledje in obiščemo kakšen turizem na kmetiji… Vse te lokacije je naša radijska ekipa obiskala in od različnih sogovornikov tudi marsikaj izvedela…

g. DAGLAS:

VEDRAN CRTA DRAGOVIC:

NEUM-AGROTURIZEM:

Ker gremo letos na počitnice že desetič in je številka okrogla, jubilejna, se bomo skupaj potrudili, da bo še lepše, še bolj nepozabno, s še več smeha in glasbe ter doživetij. Zato enostavno morate z nami! 16. junija se bomo z udobnimi avtobusi odpeljali do Neuma in se nastanili v obnovljenem Grand hotelu Neum, s štirimi zvezdicami. Tu bomo uživali v all inclusive ponudbi, se sproščali v wellnessu in ob bazenu in all inclusive baru. Da vam ne bo dolgčas bodo poskrbeli relaxovi predstavniki in hotelska animacijska ekipa. Slovenci smo res veseljaki in ker zabave ne prepuščamo naključju gre z nami tudi skupina Pika na i, ki bo poskrbela da se boste ob večerih zavrteli ob dobri glasbi. Tudi letos bomo oblekli enake majice in se popeljali na izlet v Dubrovnik, Cavtat, Čilipe in Konavlje – to je izlet, ki je ob vsem že povedanem, vključen v ceno 469 €. Ostale izlete in potepanja bomo pripravili pa na vašo željo.

Če smo vas prepričali in bi radi z nami upihnili deset svečk na torti, se oglasite na Relaxu, kjer lahko rezervirate počitnice. Najdete jih na Partizanski cesti 12 v Mariboru ali v Evroparku, Lahko pa jih tudi pokličete na telefonsko številko 02 234 21 50.

Čakamo vas!
Vaša ekipa Radia Slovenske gorice

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X