728×90 – glava
728×90 – glava
Ocena v spričevalu ni edini cilj vzgojno-izobraževalnega procesa

Ocena v spričevalu ni edini cilj vzgojno-izobraževalnega procesa

Tudi na Osnovni šoli v Lenartu je dogajanje pred počitnicami na vrhuncu. V teh dneh se bo stopnjevalo še vse do četrtka, ko pripravljajo zaključno prireditev, v petek pa bodo učenci, ki so uspešno zaključili šolsko leto, prejeli spričevala.

Šolo je sicer letos obiskovalo vse skupaj 489 učencev, je pa lenarška šola ena redkiv v državi, ki izvaja 4 programe vzgoje in izobraževanja, in sicer predšolsko vzgojo, redni osnovnošolski program, program z nižjim izobrazbenim standardom in posebni program vzgoje in izobraževanja. Za izvajanje učnega procesa in druge obšolske dejavnosti, tehnične zadeve pa skrbi več kot 120 zaposlenih. Ravnatelj Marjan Zadravec ob koncu šolskega leta poudarja, da rezultat v spričevalu ni edini cilj, h kateremu stremijo tako učenci kot tudi učitelji:

Ravnatelj je še povedal, da bodo v jeseni ponovno vpisali 3 oddelke prvega razreda, to pomeni, da se število otrok v občini vztrajno povečuje, na račun tega pa se šola z občino vedno intenzivneje pogovarja o širitvi šolskih prostorov.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X