728×90 – glava
728×90 – glava
LEN-ART v juliju s programom za otroke in monokomedijo Domna Valiča

LEN-ART v juliju s programom za otroke in monokomedijo Domna Valiča

Poletne prireditve v Lenartu – Len-art so se začele v juniju in se bodo nadaljevale še vse do začetka septembra, v tem mesecu pa je nekaj več prireditev namenjenih otrokom, za smeh pa bo poskrbel Domen Valič. 

Iniciativa staršev Lenarta dve soboti v tem mesecu pripravlja Igralne urice v Mestnem parku dr. Jožeta Pučnika. Otroci in starši se bodo lahko sprostili ob igrah vseh vrst, organizatorji ob tem obljubljajo veselja poln koš, smeha polno vrečo in prijateljev, da jih prešteti ne moreš. Igralne urice za otroke bodo prihajajočo soboto (14. julija) in potem še 28. julija, s pričetkom ob 9. uri.

V petek, 20. julija, bo Domen Valič uprizoril monokomedijo Zapornik št. 3.2.3, v kateri bo predstavil Alojzija Šušteršiča, neprilagojenega posameznika, ki za družbo ne mara dosti in ta za njega še manj, zato si življenje zrežira po svoji volji. Pripoved duhovito pelje čez otroštvo, najstniška leta in rano mladost, v kateri je deško dvorišče zamenjal s socialnimi uradi, diskoteke in najstniško rajanje pa z zaporom. Tako tudi izoblikuje svojstven čut za pravičnost.

V nedeljo, 22. julija, pa v Mestni park v Lenartu prihaja Cirkus in animacija za otroke. Nastopila bosta brata Malek z zabavnimi vragolijami, žongliranjem, monokolesi, hula-hopom, hoduljami in še marsičem drugim.

Foto: fotografija je simbolična

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X