728×90 – glava
728×90 – glava
Starši Lenarta tokrat pripravljajo igralne urice

Starši Lenarta tokrat pripravljajo igralne urice

V Lenartu se je lani (2017) oblikovala iniciativa Staršev Lenarta, ki si kot prioriteto postavlja dobro počutje otrok v mestu in zagotavljanje primernih površin za brezskrbno igro, ob tem pa ves čas dajejo poudarek predvsem druženju vseh generacij zunaj in spodbujanje proste igre.

Tako so v maju že bili del vseslovenskega projekta Slovenija se igra, ki je bil več kot uspešen, organizatorji iz Lenarta so tako zagotovili, da se projektu prihodnje leto zagotovo ponovno pridružijo. S podobnim konceptom pa v juliju v okviru poletnih prireditev v Lenartu pripravljajo Igralne urice. Menijo namreč, da je v Lenartu še vse premlao otrok, ki bi popoldneve in prosti čas preživljali na prostem. Govori članica omenjene iniciative Karmen Zelenko:

POSNETEK: KARMEN ZELENKO

Igralne urice bodo to soboto, 14. julija, in pa 28. julija – v Mestnem parku dr. Jožeta Pučnika s pričetkom ob 9. uri. Otroci in starši se bodo lahko sprostili ob igrah vseh vrst, organizatorji ob tem obljubljajo veselja poln koš, smeha polno vrečo in prijateljev, da jih prešteti ne moreš.

Foto: Radio Slovenske gorice

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X