728×90 – glava
728×90 – glava
Vlomilci znova na delu; V Mali vasi pri Ormožu v celoti zgorel čebelnjak

Vlomilci znova na delu; V Mali vasi pri Ormožu v celoti zgorel čebelnjak

Iz Policijske uprave Maribor so nam sporočili:

Vlom v hišo
Neznani storilec je v med 19. in 21. 10. 2018, skozi vhodna vrata vlomil v stanovanjsko hišo na Dogoški ulici v Mariboru er iz nje odtujil več kosov zlatnine.
Materialna škoda znaša okoli 5.000 evrov.

Vlomil v dve podjetji
Neznani storilec je med 19. in 21. 10. 2018, prerezal ograjo na severni strani enega od podjetij na Limbuški cesti v Mariboru. Tako je lahko prišel do skladišča goriva, v katerega je vlomil skozi vrata in iz njega odtujil tlačni čistilec in voziček z orodjem znamke Unior. Materialna škoda znaša okoli 5.000 evrov.
Na istem naslovu je neznani storilec sinoči, med 21.in 23. uro, skozi dvokrilna vrata vlomil v skladišče in iz njega odtujil motorno žago. V pogon je spravil tudi viličarja, ga zapeljal iz objekta, in ob tem poškodoval kovinski podboj vrat. Vozilo je po dejanju parkiral za objektom na zahodni strani in ga tam pustil.
Materialna škoda znaša okoli 2.500 evrov.

Pogorel čebelnjak
Nocoj, okoli polnoči je v Mali vasi pri Ormožu v celoti zgorel čebelnjak, velikosti okoli 4×3 m, v katerem je bilo 20 praznih panjev. Materialna škoda znaša okoli 1.000 evrov. Policisti sumijo, da je bil čebelnjak namerno požgan, ali pa je do požara prišlo zaradi malomarnega ravnanja neznane osebe. Policisti o požaru še zbirajo obvestila.

Fotografija je simbolična

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X