728×90 – glava
728×90 – glava
550 parov toplih čevljev za družine v stiski

550 parov toplih čevljev za družine v stiski

Alpina je v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije že tretje leto zapored organizirala akcijo »Podari svoj par«, s katero so si prizadevali zagotoviti toplo obutev za slovenske družine v socialni stiski.

Akcija zbiranja obutve, ki poteka pod sloganom »S čevlji, ki jih ne potrebujem, tebe obujem,« je prerasla v vseslovensko akcijo, ki je iz leta v leto uspešnejša. Letos jim je uspelo zbrati 1550 parov obutve, ki so jo v petek na sedežu podjetja v Žireh predali Zvezi prijateljev mladine Slovenije. Ta bo poskrbela, da bo obutev prišla med družine še pred zimo. Z odzivom sodelujočih so bili v Alpini zelo zadovoljni je povedal komercialni direktor Aleš Poljanšek:

POSNETEK: ALEŠ POLJANŠEK

Donacija, ki jo je prejela zveza prijateljev mladine Slovenije, je po besedah generalne sekretarke Brede Krašna, zelo pomembna:

POSNETEK: BREDA KRAŠNA 

A to je bil že pogled v prihodnost za letošnje leto pa še enkrat 1.550 krat hvala vsem, ki ste pri akciji sodelovali, podarili svoj par in pomagali poskrbeti za toplo obutev vseh tistih, ki si tega ne morejo privoščiti sami.

Foto: Radio Slovenske gorice

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X