728×90 – glava
Tako v Lenartu kot Juriju letos nekaterih investicij niso izvedli zaradi zasedenosti gradbincev

Tako v Lenartu kot Juriju letos nekaterih investicij niso izvedli zaradi zasedenosti gradbincev

Letos smo zadovoljstvo z razmerami v domačimi občini že izrazili na lokalnih volitvah. Glede na anketo in vprašanja: kakšna je vaša plača, kdo so delodajalci, kakšni so vaši sosedje, kakšno je vaše zdravje, kako varni ste pred kriminalci, kako dostopna so vam stanovanja in hiše ter vsa potrebna infrastruktura, so tudi letos sestavili lestvico 212 občin, kjer je najlepše živeti.

Po omenjeni raziskavi se najbolje živi v občini Cerklje na Gorenjskem, ki je ta naziv osvojila že drugič sledijo ji še štiri druge gorenjske občine. Med enajstimi regijskimi zmagovalci pa so še Lukovica, Idrija, Koper, Postojna, Slovenj Gradec, Krško, Zreče, Novo mesto, Zagorje ob Savi, Slovenska Bistrica in Gornja Radgona.
Z razvojem bodo v prihodnjih letih med zmagovalci zagotovo tudi Slovenjegoriške občine. Pred iztekom leta smo se o zadovoljstvu z opravljenim v letu 2018 pogovarjali z županom občine Lenart, mag. Janezom Krambergerjem:

POSNETEK: JANEZ KRAMBERGER

Župan občine Sv. Jurij v Slovenskih goricah, Peter Škrlec, leto označuje kot uspešno, omenja pa investicije, ki jih zaradi različnih razlogov v letošnjem letu niso mogli izvesti:

POSNETEK: PETER ŠKRLEC

Fotografija je simbolična

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X