V Sv. Trojici v zadnjem mesecu poplačali za slabih 400 tisoč evrov računov

V Sv. Trojici v zadnjem mesecu poplačali za slabih 400 tisoč evrov računov

V občinski upravi v Sveti Trojici je prišlo kadrovske menjave. Dosedanjega direktorja Srečka Aleksandra Padovnika bo z 19. februarjem zamenjala Darja Slivnjak, ki je bila doslej direktorica občinske uprave v Selnici ob Dravi, tam se je potegovala tudi za županski položaj.

Pred tem je delovala v Termah Maribor in ji je torej področje turizma zelo blizu, kar je – kot pravi trojiški župan David Klobasa – zelo pomembno, saj bodo prav turizmu v prihodnje namenjali veliko pozornosti. V zadnjih tednih pa so se v Sveti Trojici še največ ukvarjali z občinskimi financami, kar so tudi javno predstavili na nedavnem zboru občanov. Govori župan David Klobasa:

POSNETEK: DAVID KLOBASA

Trojiški župan še dodaja, da je občina tudi precej zadolžena. Po njegovih besedah bi lahko najeli le še 55 tisoč evrov dolgoročnega kredita, kar pa ne bi bilo dovolj za kakšne večje projekte. Prav zato v Sveti Trojici veliko stavijo na zunanje partnerje oziroma investitorje, ki bodo v tej občini prepoznali potencial na področjih turizma in gospodarstva.

Foto: Radio Slovenske gorice

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X