728×90 – glava
728×90 – glava
V Lenartu nas bo združila Moč glasbe – ob materinskem dnevu

V Lenartu nas bo združila Moč glasbe – ob materinskem dnevu

To soboto 23. marca se bo v športni dvorani v Lenartu ponovno odvijal spektakel, saj bo potekalo koncertno snemanje Moč glasbe nas združuje, tokrat ob materinskem dnevu.

Tudi tokrat bo rdeča nit koncerta nostalgija, prihaja kralj zabave Jasmin Stavros, ki bo prav v Lenartu premierno zapel novo pesem v duetu s slovenskim izvajalcem. Po 31-ih letih se bo samo za to prireditev ponovno združila skupina RENDEZ-VOUS z Miranom Rudanom, 40 let od izdaje svojega prvega albuma bo na nastopu proslavil legendarni gorenjski kantavtor Andrej Šifrer. Prihajajo še Ansambel bratov Poljanšek, Zoran Cilenšek, Rudi Šantl, Nuša Rojs, Lea Kramberger in klapa Leut iz Zadra. Glasbene nastope bodo popestrile plesne točke Plesne šole Samba ter folklora iz Sv. Trojice. Prireditev bosta vodila Jasna Kuljaj in gasilec Sašo. O koncertu smo se pogovarjali z organizatorjem Denisom Poštrakom:

POSNETEK: DENIS POŠTRAK

Koncert bo imel še humanitarno noto, namreč pred športno dvorano v Lenartu bo že pred koncertom zabojnik za odpadni papir, ki ga zbirajo za malega Vida. Že novembra so na koncertu Moč glasbe nas združuje za Vida zbrali 4 tone papirja in mu tako omogočili dodatne terapije. Tudi tokrat organizatorji upajo na podoben izkupiček.

Foto: Radio Slovenske gorice

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X