728×90 – glava
FOTO: Spomladanski sejemski trojček odpira letošnje dogajanje na Pomurskem sejmu

FOTO: Spomladanski sejemski trojček odpira letošnje dogajanje na Pomurskem sejmu

Ta konec tedna se bo na sejmišču Pomurskega sejma odvil spomladanski trojček sejmov Lov, Ribolov in Naturo.

11. mednarodni sejem lovstva in ribištva bo nudil v ogled in ugoden nakup pestro ponudbo lovske in ribiške opreme. Spremljale ga bodo strokovne predstavitve krovnih organizacij s področja lovstva, ribištva in gospodarjenja z naravo. Sejem bo ponudil številne novosti in ugodne nakupe ribiške, lovske in kinološke opreme, terenska vozila, oblačila, obutev in izdelke za aktivno preživljanje prostega časa v naravi, ob tem pa pestro obsejemsko dogajanje. Več o tem projektna vodja pri Pomurskem sejmu Vesna Dajčman:

POSNETEK: VESNA DAJČMAN

Mednarodni sejem zelenega turizma in bivanja NATURO pa bo očaral s številnimi namigi za aktivni oddih v najbolj zelenih turističnih destinacijah. Predstavil bo doživetja v planinah in gozdovih, naravnih zdraviliščih, krajinskih parkih, ideje za pohodniške in planinske ture, oddih na turističnih kmetijah, razvajanje pri kulinaričnih ponudnikih in še in še. Posebno pozornost bo namenil predstavitvi projekta »Visit Pomurje«. Poleg sejemske ponudbe pa tudi na sejmu naturo še drugi dogodki ter pestro dogajanje in zanimiva ponudba tudi za otroke in mladino:

POSNETEK: VESNA DAJČMAN

Ob tem naj še povemo, da se bo hkrati odvijala tudi mednarodna razstava starodobnih vozil „Avto-moto klasika“. Na ogled bodo postavljena starodobna vozila iz Slovenije in sosednjih držav, potekalo bo srečanje zbirateljev in ljubiteljev starodobnih vozil, predstavila se bodo posamezna društva in tuji razstavljalci. Sejmi Lov, Ribolov in Naturo odpirajo svoja vrata danes v petek in bodo potekali do nedelje, vsak dan od 9. do 18. ure.

Foto: Radio Slovenske gorice

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X