728×90 – glava
Kako daleč je projekt Dravske kolesarske poti?

Kako daleč je projekt Dravske kolesarske poti?

Partnerstvo za Dravsko kolesarsko pot redno izvaja aktivnosti, vezane na boljše povezovanje 18-ih občin ob reki Dravi, ki sodelujejo v projektu omenjene kolesarske poti, prav tako si prizadeva za boljše sodelovanje z ostalimi deležniki v projektu, na primer ponudniki storitev, ter za enotnejše in odločnejše nastopanje do državnih institucij, ki so vezane na ta projekt.

Zadnja skupščina partnerstva je bila v začetku junija, ko so sodelujoči dorekli določene aktivnosti. Podrobneje Uroš Rozman, projektni vodja iz Regionalne Razvojne agencije Koroška:

POSNETEK: UROŠ ROZMAN 

Tako bo na relaciji med Mariborom in Ptujem kolesarska pot urejena na obeh straneh reke Drave. Sicer pa na razvojni agenciji izvajajo tudi številne promocijske aktivnosti projekta, od postavitve informacijskih tabel, ponatisa kolesarske karte v štirih jezikih do sejemskih predstavitev in skupnega sodelovanja z avstrijskimi in hrvaški partnerji. Celotna slovenska trasa Dravske kolesarske poti bo popolnoma zgrajena in ločena od ostalega prometa v letu 2023.

Foto: Radio Slovenske gorice

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X