728×90 – glava
728×90 – glava
FOTO: 19 let Europarka s poslovnimi uspehi in zabavo za obiskovalce

FOTO: 19 let Europarka s poslovnimi uspehi in zabavo za obiskovalce

Že 19 let Europark Maribor zasleduje svoje poslanstvo: zadovoljevati potrebe in želje obiskovalcev. V preteklem obdobju so zabeležili ponovno rast prometa, ter skoraj 7,7 milijona obiskov.

Največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije, mariborski Europark, že 19 let zasleduje svoje poslanstvo zadovoljevati potrebe in želje obiskovalcev. Pod svojo streho ponujajo 120 skrbno izbranih specializiranih prodajaln, butikov in gostinskih lokalov v dveh etažah, kjer boste našli vrsto priznanih imen z atraktivno ponudbo svetovnih blagovnih znamk. Skrbijo, da je ponudba raznolika in privlačna, le to pa z novimi prodajalnami in investicijami nadgrajujejo ves čas. Govori Simona Mandl, center managerka:

POSNETEK: SIMONA MANDL

Dobri poslovni rezultati in jasni načrti za prihodnost še dodatno prispevajo k bogatemu rojstnodnevnemu dogajanju. Pripravili so že zabavo za najmlajše z Ribičem Pepetom ter praznovanje s Tanjo Žagar, torto velikanko in rojstnodnevnimi popusti do 19 odstotkov. V soboto, 7. septembra, pa na Trgu Leona Štuklja pripravljajo že tradicionalni koncert, s katerim bodo zaključili praznovanje 19. rojstnega dne. Letos bodo zbrane zabavali Jan Plestenjak s skupino ter Modrijani.

Več o rojstnodnevnem praznovanju pa Petra Romih, vodja marketinga v Europarku:

POSNETEK: PETRA ROMIH

S koncertom 7. septembra pa se po besedah Petre Romih dogodki v Europarku ne zaključujejo, saj se bodo privlačne prireditve nadaljevale tudi v prihodnjih mesecih.

Foto: Radio Slovenske gorice

 

 

 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X