728×90 – glava
728×90 – glava
Praznični dogodki v Sv. Trojici tudi letos združeni v Zimsko pravljico

Praznični dogodki v Sv. Trojici tudi letos združeni v Zimsko pravljico

Za nepozabne trenutke v najbolj prazničnem in čarobnem mesecu v letu bodo tudi letos poskrbeli v Občini Sveta Trojica v Slovenskih goricah.

Prireditve ob veselem decembru bodo ponovno združili pod imenom Zimska pravljica, po besedah trojiškega župana Davida Klobase pa se nam obeta nadgradnja lanskoletnega dogajanja. Gre za dogodek, ki bo obiskovalcem pričaral praznično vzdušje in jih od četrtka, 19. decembra pa vse do 1. januarja prihodnje leto vabil k druženju z najdražjimi ter k lahkotnem preživljanju decembrskih dni. Dogajanje se bo vsak dan začelo ob 17. uri na odru Trojiškega trga, vsak dan pa boste lahko na Zimski praznični tržnici uživali tudi v kulinaričnih dobrotah in drugih izdelkih. Več o prizoriščih in dogajanju pa župan Občine Sveta Trojica David Klobasa:

POSNETEK: DAVID KLOBASA

V okviru Zimske pravljice bodo nastopili tudi številni lokalni izvajalci, med drugim se nam 22. decembra obeta koncert skupine Vox Angelica, 25. decembra pa se bodo na koncertu predstavili mladi trojiški talenti. Organizatorji ob tem opozarjajo, da bo cesta skozi Trojiški trg v času trajanja prireditev pogosto zaprta.

Foto: Radio Slovenske gorice

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X