728×90 – glava
728×90 – glava
Leto 2020 lahko začnete s skokom v reko Dravo

Leto 2020 lahko začnete s skokom v reko Dravo

Novo leto je obdobje, ko ljudje radi pogledamo v preteklost, a se hkrati zaziramo v prihodnost in si zastavljamo cilje ter razmišljamo o tem, kaj bi lahko v prihajajočem letu izboljšali.

Gre za tradicijo, znano in pogosto v zahodnem svetu, med najpogostejše novoletne zaobljube pa spadajo predvsem odločitve, povezane z bolj zdravim načinom življenja, kot so opustitev kajenja in pitja alkohola, več gibanja in bolj zdrava prehrana in cilji, ki se nanašajo na finance ter medosebne odnose. Zelo zanimivo novoletno tradicijo predstavljajo tudi nekoliko drugačni dogodki, eden izmed teh je novoletni skok v Dravo. Že 2. leto zapored bodo nameč najpogumnejši na Vurberški plaži v Vurberku to sredo. 1. januarja 2020, skočili v reko Dravo. Gre za edinstven dogodek v organizaciji društva Ohranimo Naravo čisto, več o njem pa predsednik društva Borut Ludvik:

POSNETEK: BORUT LUDVIK

Organizatorji obljubljajo nepozaben dogodek tako za udeležence kot gledalce, na katerem bodo zbirali sredstva za skupinsko pustno masko otrok vrtcev in šol Občine Duplek v letu 2020, del zbranih donacij pa bodo namenili tudi novim posaditvam dreves v naseljih Občine Duplek.

Foto: Radio Slovenske gorice

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X