728×90 – glava
728×90 – glava
Izobraževalni center Slovenske gorice tudi v novem letu nadaljuje s svojimi aktivnostmi

Izobraževalni center Slovenske gorice tudi v novem letu nadaljuje s svojimi aktivnostmi

Pod okriljem razvojne agencije v Lenartu od leta 2009 deluje Izobraževalni center Slovenske gorice, ki je prevzel dejavnosti in programe nekdanje Ljudske univerze Lenart.

Sedež ima na Nikovi 9, izvaja pa več različnih programov v okviru Univerze za tretje življenjsko obdobje, Središča za samostojno učenje, študijske krožke, računalniške tečaje, tečaje tujih jezikov in podobno. Od ponedeljka naprej so skupine po božično-novoletnih praznikih znova aktivne, danes se je denimo srečala ročnodelska skupina. O ostalih januarskih aktivnostih pa vodja izobraževalnega centra Alenka Špes:

POSNETEK: ALENKA ŠPES

V okviru projekta Zeleni biznis so v lanskem letu izvedli module Zelena pisarna, Organizacijski vidik poslovanja ter Komunikacija in bonton, retorika in javno nastopanje. Z modulom Računalniško opismenjevanje, ki se je začel decembra, nadaljujejo v januarju, prav tako pa je aktiven študijski krožek Lahkih nog naokrog. Ta ta petek, 10. januarja organizira zimski pohod po Lenartu. Udeleženci krožka se bodo zbrali ob 9. uri pred stavbo izobraževalnega centra na Nikovi ulici.

Foto: Radio Slovenske gorice

 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X