728×90 – glava
728×90 – glava
Kmetijsko svetovalna služba Lenart organizira strokovna izobraževanja kmetovalcev

Kmetijsko svetovalna služba Lenart organizira strokovna izobraževanja kmetovalcev

Kmetijsko svetovalna služba Lenart v prvih treh mesecih letošnjega leta organizira strokovna izobraževanja kmetovalcev, na katerih se bodo udeleženci lahko naučili in izpopolnili svoje znanje na številnih področjih.

Na izobraževanjih in delavnicah bodo predavali priznani strokovnjaki, prvi takšni predavanji pa nas čakata že prihodnji teden – v torek, 14. januarja in v petek, 17. januarja. O omenjenih delavnicah smo se v našem studiu pogovarjali s Francijem Ornikom s Kmetijsko svetovalne službe Lenart, ki poudarja, da so dogodki brezplačni, a se je na nekatere zaradi omejenega števila mest potrebno predhodno prijaviti:

POSNETEK: FRANCI ORNIK

Naslednje predavanje v mesecu januarju bo potekalo na temo vodenja prehrane v času vzrej pujskov in pitanja prašičev, biovarstvenih ukrepov in afriške prašičje kuge ter predstavitve podatkov o rabi plemenskih merjascev, proti koncu januarja pa nas čakajo še dogodki na temo sadjarstva, zeliščarstva in pridelave zelišč ter pridelave stročnic. Več o samih izobraževanjih in prijavah si lahko preberete na spletni strani Kmetijsko svetovalne službe Lenart ali pa jih osebno obiščete.

Foto: Radio Slovenske gorice

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X