PAKET IZREDNIH UKREPOV OBČINE LOVRENC NA POHORJU

PAKET IZREDNIH UKREPOV OBČINE LOVRENC NA POHORJU

PAKET IZREDNIH UKREPOV OBČINE LOVRENC NA POHORJU
NAPOVED:
Občina Lovrenc na Pohorju je ena tistih občin, ki je takoj ob razglasitvi epidemije pristopila k sistematičnemu reševanju težav, ki jih je prinesla grožnja okužbe. Svoja prizadevanja in skrb za občanke in občane pa so nadgradili s sprejetim paketom izrednih ukrepov. Govori župan Marko Rakovnik:

Naj povemo, da so v občini Lovrenc na Pohorju potrdili pet okuženih s koronavirusom, v samoizolaciji je nekaj časa preživela tudi občinska uprava, zdaj pa se ob upoštevanju vseh samozaščitnih ukrepov tudi delo na občini vrača nazaj v ustaljene tire. Tako župan Rakovnik upa, da bodo uspeli realizirati čim več letos zastavljenih projektov, med katerimi je tako dolgo pričakovana sanacija ceste skozi občinsko središče.

Sorodni prispevki

1 komentar

  1. Hum

    Tudi obcina Lovrenc na Pohorju sodi med tiste “nove” občine, ki od vsega začetka potrjuje upravičenost ustanovitve. Čeprav morda na videz nekoliko odmaknjena od večjih mestnih središč pa že vsa leta na mnogih področjih deluje veliko uspešneje, kot katera od “starih” in večjih občin.Sicer pa Pohorci od nekdaj veljajo ne samo za pridne, pac pa tudi za iznajdljive in skrbne gospodarje!

    Reply

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X