RIBA FIŠ :) – POČITNICE NA KORČULI – 4. DAN

RIBA FIŠ :) – POČITNICE NA KORČULI – 4. DAN

Lep pozdrav s prelepe Korčule! 🙂

Štiri dni že trajajo naše letošnje počitnice in z današnjim dnem se prevešajo v drugo polovico.

Treba priznati: Letošnje leto se je začelo obetavno in nam vlivalo veliko optimizma, a v prvi polovici marca se je vse postavilo na glavo. Naenkrat se je svet ustavil in če smo sprva vse skupaj jemali z veliko rezerve, smo kmalu uvideli, da vrag šalo jemlje. In tudi o letošnjih počitnicah smo se pogovarjali previdno, z veliko mero upanja in s strahom, da jih sploh ne bo. No – stvar se je zasukala tako, da se je vesela druščina naših poslušalcev skupaj z nami – radijci in ekipo Relaxa vendarle odpravila na Korčulo. In… kot da smo prišli v neki drugi svet. V svet, ki smo ga poznali in živeli vse do začetka marca in za katerega smo upali, da se nekoč vrne. In vrnil se je skoraj takoj, ko smo iz nedelje na ponedeljek sredi noči stopili na avtobuse, ki so nas popeljali letošnjim morskim dogodivščinam naproti.

In danes je bil TISTI dan. Dan, ki ga doživimo vsako leto na naših počitnicah. Dan, ko se odpravimo na izlet z ladjico, se zasidramo v kakem zalivu, še raje na otočku, se okopamo, sprehodimo, zabavamo in seveda dobro jemo… če se le da, ribe. Zato mu z lepo slovensko spačenko pravimo FIŠPIKNIK.

Letos smo, kot pravi pomorščaki, s kar dvema ladjicama odpluli na prekrasen otoček Proizd, ki se nahaja zahodno od Korčule. Seveda smo se kopali na plažah, ki so nekaj let nazaj dobile naziv najlepše hrvaške plaže, ga prečesali po dolgem in počez, dobro jedli in pili, peli, plesali in se zabavali.

Spremljajte naša živa video javljanja na naši FB strani ( https://www.facebook.com/rsg.si/videos/196500964960886/ ), spodaj pa si oglejte naše današnje fotografije:

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X