NOVO ŠPORTNO IGRIŠČE V SV. TROJICI PONOS VSEH

NOVO ŠPORTNO IGRIŠČE V SV. TROJICI PONOS VSEH

Obnova športnega igrišča v Sv. Trojici je pomembna pridobitev za učence osnovne šole, ki ga uporabljajo v dopoldanskem času, omenjena obnova pa veliko pomeni tudi društvom in posameznim rekreativcem.

Prav osebni angažma uporabnikov športnih površin je dal uspešno izvedenemu projektu še toliko večjo težo, je prepričan župan David Klobasa:

David Klobasa


Za operacijo in investicijo, ki so jo minulo soboto tudi uradno predali namenu so pridobili sredstva iz razpisa Fundacije za šport v višini nekaj manj kot 10.000€. Skupna vrednost operacije je sicer znašala okoli 36.500€. Pri tem pa je bilo, kot smo slišali opravljenega tudi veliko prostovoljnega dela občanov.

Igrišče je tako rekoč res novo, saj so ga celostno uredili s preplastitvijo, popravilom stopnic, ki vodijo do slačilnic, prebarvali so gole, očistili in obnovili tribune ter uredili okolico z novo zasaditvijo. Tako je občina z izvedbo investicije ustvarila spodbudno okolje za razvoj športa, ki posameznikom zagotavlja enake možnosti sodelovanja in dostopnosti športa.

Foto: vir Facebook

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X