728×90 – glava
728×90 – glava
TRILOGIJA OB JEZERU SV. TROJICA NAJVEČJI GLASBENI SPEKTAKEL ZADNJEGA OBDOBJA V SLOVENIJI

TRILOGIJA OB JEZERU SV. TROJICA NAJVEČJI GLASBENI SPEKTAKEL ZADNJEGA OBDOBJA V SLOVENIJI

S Trilogijo ob jezeru, velikim glasbenim spektaklom, so v občini Sveta Trojica v Slovenskih goricah zaznamovali uradno otvoritev Zavoda za turizem Sveta Trojica.

Razprodan dogodek, ki je bil postavljen ob idilično trojiško jezero in izveden v skladu s priporočili NIJZ je v petek, 25. septembra otvorila priljubljena in srčna Nina Pušlar, naslednji dan, v soboto je grmelo pod nogami zasedbe Perpetuum Jezzile. Na žalost je vrhunec Trilogije ob jezeru nedeljski nastop Luke Šulića odnesel potrjen pozitivni bris na virus Covid-19 v Lukovi ekipi. Organizatorji so nemudoma odreagirali in ravnali odgovorno. Varnost in zdravje vseh obiskovalcev je bila na prvem mestu, zato obljubljajo, da bo težko pričakovani nastop, v kolikor bodo razmere dopuščale, izvedli na že tradicionalnem Trojica Fest-u, ki ga načrtujejo junija prihodnje leto.

Zavod za turizem Sv. Trojica je bil ustanovljen na pobudo vodstva občine, ki želi preko zavoda z modernimi prijemi in pristopi v prvi vrsti oživiti bogato tradicijo kraja ter razvijati inovativne turistične produkte in kreirati tako imenovana 5-zvezdična doživetja na širšem območju Slovenskih goric. Trilogija ob jezeru je Sveto Trojico postavila na zemljevid sodobnih podeželskih turističnih destinacij, ki lahko ponudijo veliko tudi zahtevnejšim gostom.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X