728×90 – glava
728×90 – glava
Nagradna igra podjetja Avto Krka ˝Naj tehnični postane doživetje˝ je dobila epilog.

Nagradna igra podjetja Avto Krka ˝Naj tehnični postane doživetje˝ je dobila epilog.

Nina Uhernik z Otočca je v poslovni enoti podjetja Avto Krka v Novem mestu prevzela novega twinga. Prav njej ga je namenil žreb v nagradni igri Naj tehnični postane doživetje.

Prilagojeno aktualnemu dogajanju na slovenskih tleh so v podjetju Avto Krka sončno pozdravili novo lastnico vozila Renault Twingo. Med sodelujočimi, ki so izpolnili vstopnico, na eni od 29-ih enot Avto Krka po Sloveniji ali preko spleta, je bila izžrebana Nina Uhernik iz Otočca. Avto ji je predala gospa Tatjana Verstovšek, članica Uprave Avto Krka.

V okviru nagradne igre, ki se je začela lanskega novembra in so jo zaključili konec septembra, so vsak mesec podelili paket praktičnih nagrad. Odziv v nagradni igri je bil izjemen in veseli so, kadar lahko svojim strankam polepšajo vsakdan. Z nepopisno srečo in veseljem se je gospa Nina zahvalila podjetju Avto Krka in dodala, da so ji res pripravili nepozabno doživetje.

Vsem sodelujočim v nagradni igri se Avto Krka zahvaljuje za sodelovanje in čestita tako prejemnikom mesečnih nagrad kot Nini Uhernik, ki ji želijo prijetno in varno vožnjo z novim avtomobilom. Obenem vas vabijo v sodelovanje v novi nagradni igri. Več na www.avtokrka.si.

Prebrali ste sporočilo za javnost podjetja Avto Krka.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X