EUROPARK OSTAJA Z NAMI, S PRILAGOJENIM DELOVNIM ČASOM

EUROPARK OSTAJA Z NAMI, S PRILAGOJENIM DELOVNIM ČASOM

Europark Maribor tudi po razglašeni epidemiji in uvedbi vseh omejevalnih ukrepov posluje še naprej, so pa v mariborskem nakupovalnem središču prilagodili ponudbo in poslovalni čas.

Europarkove prodajalne, ki so po odloku lahko, so odprte v glavnem med 8. in 20.30 uro, od ponedeljka do sobote. To so prodajalne s prehrambenimi izdelki, tudi drogerije in nekatere specializirane prodajalne, svoje storitve še naprej ponuja banka, pošta in nekatere druge. Informacije se dnevno spreminjajo, zato tudi prihaja do zmede med ljudmi in v Europarku svetujejo, da aktualne informacije preverimo na njihovi spletni strani.

V tem času tudi v Europarku na prvo mesto še vedno postavljamo varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev. Ves čas skrbijo za visoke higienske standarde tako glede rednega razkuževanja, nošenja mask kot tudi varnostne razdalje. Varnostna služba ves čas spremlja in nadzoruje, ali obiskovalci nosijo maske in vzdržujejo varnostno razdaljo, prav tako spremlja število ljudi v posameznem nakupovalnem središču.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X