728×90 – glava
FESTIVAL JABOLK IN VINA V VITOMARCIH ZARADI EPIDEMIJE VIRTUALNO

FESTIVAL JABOLK IN VINA V VITOMARCIH ZARADI EPIDEMIJE VIRTUALNO

Letos konec avgusta so v občini Sv. Andraž v Slovenskih goricah v sklopu LAS operacije E(t)NOTEKA predali namenu obnovljene kletne prostore občinske stavbe, ki bo v prihodnje tudi prostor za promocijo lokalne ponudbe.

Investicija je bila izvedena s pomočjo sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja, v projektu pa je bilo predvidenih tudi več delavnic, ki jih zaradi epidemioloških razmer ne morejo izvesti, kot so jih načrtovali. Delavnico „Kultura pitja vina med mladimi in starejšimi z degustacijo lokalne ponube“ bodo zato ta konec tedna izpeljali virtualno. V TIC-u so pripravili omejeno število paketov z lokalnimi izdelki za degustacijo, virtualna vodena delavnica pa bo potekala v soboto, 14. novembra, ob 18. uri na facebook strani občine Sv. Andraž.

Ob objavi virtualne delavnice bodo zelo veseli komentarjev in fotografij, ki prikazujejo uživanje v lokalni ponudbi kar v zavetju domačega kavča, še dodaja županja Darja Vudler Berlak. Naj povemo, da v Sv. Andražu pričnejo tudi s praznovanjem občinskega praznika, ki pa bo v glavnem, tako kot omenjeni dogodek, potekal letos virtualno.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X