728×90 – glava
728×90 – glava
V KNJIŽNICI LENART PO NOVEM TUDI AVDIO KNJIGE

V KNJIŽNICI LENART PO NOVEM TUDI AVDIO KNJIGE

Knjižnica Lenart še naprej ostaja zaprta, vendar to še ne pomeni, da ostaja nedostopno tudi gradivo. Še zmeraj nudijo možnost brezstičnega prevzema prednaročenega gradiva v ponedeljek, torek in petek od 9. do 12. ure ter ob sredah in četrtkih od 15. do 18. ure.

Gradivo lahko uporabniki naročijo preko portala COBISS Moja knjižnica, e-pošte na info@knjiznica-lenart.si ali preko telefona. Enote v Voličini, Cerkvenjaku in Sveti Ani do nadaljnjega ostajajo zaprte. Imajo pa v lenarški knjižnici novost, in sicer lahko člani odslej prisluhnejo vsebini avdio knjig preko svojih pametnih telefonov. Pogoj za uporabo je urejeno članstvo v Knjižnici Lenart in naložena mobilna aplikacija Audibook. Vsak uporabnik lahko ima hkrati izposojenih 5 enot avdio knjig, rok vračila posamezne avdio knjige je 14 dni.

Iz knjižnice še sporočajo, da bodo ponudbo avdio knjig v aplikaciji redno dopolnjevali in prilagajali, v skladu z željami uporabnikov. Za tiste, ki raje knjigo preberete kot ji prisluhnete in trenutno nimate dostopa do knjižnice, pa je na voljo tudi portal Biblos. Tam je dostop do knjig omogočen s člansko številko in geslom Moje knjižnice sistema Cobiss.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X