728×90 – glava
728×90 – glava
V Lenartu od danes nov trgovski center SPAR LENART

V Lenartu od danes nov trgovski center SPAR LENART

V Lenarški poslovni coni smo bili zadnjih nekaj mesecev priča intenzivni gradnji novega trgovskega centra Spar Lenart. Trgovina Spar je bila sicer v Slovenskih goricah prisotna že vrsto let, v zadnjem obdobju pa je Lenart skupaj z okolico s svojo hitro rastjo in večanjem števila prebivalcev postal za velikost stare trgovine prevelik zalogaj.

Zato so se v podjetju Spar Slovenija odločili za gradnjo novega, večjega in modernejšega trgovskega centra. Novi trgovski center se tako razprostira na kar 1200 m2 površine, pred njim pa je velik parkirni prostor s 146-timi parkirnimi prostori za obiskovalce. Moderno opremljen trgovski center ponuja tudi nekatere ugodnosti, ki jih na stari lokaciji ni bilo, med drugim regal s samopostrežnim kruhom, sveže pripravljene jedi njihove linije TO-GO ter samopostrežne blagajne.

Lenart je bil od sobote, 21. novembra brez Sparove ponudbe, saj so v podjetju potrebovali nekaj dni za selitev, danes v četrtek, 26. novembra, pa so hipermarket Spar Lenart že odprli za obiskovalce, zaradi trenutne koronavirusne situacije brez velike otvoritvene slovesnosti.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X