728×90 – glava
728×90 – glava
Tudi pošte so se morale prilagoditi novim razmeram

Tudi pošte so se morale prilagoditi novim razmeram

V Pošti Slovenije že od začetka epidemije pozorno spremljajo razvoj širjenja koronavirusa ter glede na razvoj in potek dogodkov sprejemajo ustrezne ukrepe in sledijo vsem priporočenim ukrepom pristojnih inštitucij. Vsi ukrepi gredo v smeri zaščite dostavljavcev, zaposlenih na poštnih okencih in seveda tudi naslovnikov oziroma uporabnikov poštnih storitev.

Kar se tiče postopkov vročanja oziroma dostave delajo v smeri, da čim bolj zmanjšajo oziroma se celo izognejo stiku med poštarjem in naslovnikom. Podrobneje Nataša Hakl iz Pošte Slovenije:

Nataša Hakl


Zaradi povečanega obsega spletnega nakupovanja in tudi decembrskega prazničnega časa, ko so tudi sicer pošte bolj obremenjene pa na pošti Slovenije priporočajo pravočasno oddajo paketnih pošiljk, naročil v spletnih trgovinah ter pisemskih pošiljk. Še posebej to velja letos, ko so se navade potrošnikov spremenile tudi zaradi pandemije. Zato tudi v Pošti Slovenije strankam priporočajo pravočasno oddajo pošiljk oziroma naročilo izdelkov v spletnih trgovinah.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X