728×90 – glava
728×90 – glava
Miklavžev dobrodelni koncert Zavoda A.M.Slomška letos na spletu

Miklavžev dobrodelni koncert Zavoda A.M.Slomška letos na spletu

V Mariboru, pod okriljem jeseni 1995 ustanovljenega Zavoda Antona Martina Slomška, danes deluje Hiša otrok – vrtec montesori, osnovna šola montesori, Škofijska gimnazija, dijaški dom, glasbena in baletna šola ter medgeneracijska akademija.

Kot je povedal rektor vikariata in dolgoletni direktor Zavoda dr. Ivan Štuhec je tudi njihovo delovanje podvrženo vsem ukrepom za preprečevanje širjenja novega koronavirusa. Ocenjuje, da delo poteka dobro, na novo realnost so se pa pričakovano starejši otroci in dijaki lažje prilagodili kot tisti najmlajši. Glede na trenutne razmere so na splet preselili tudi njihov tradicionalni Miklavžev dobrodelni koncert:

Ivan Štuhec


Spletni koncert bo na TV EKSODUS predvajan v soboto, 5. decembra ob 20. uri, v nedeljo, 6. decembra ob 14.00 uri in v ponedeljek, 7. decembra ob 8.uri zjutraj. Spremljali ga boste lahko na YOUTUBE kanalu Zavoda Antona Martina Slomška in na valovih našega radia v nedeljo, 6. DECEMBRA ob 19:00 uri.

Miklavževemu dobrodelnemu spletnemu koncertu so se pridružili Aleksander Mežek in akademiki, Slovenski oktet, Edward Clug, Bilbi, Kvatropirci in mnogi drugi. Tudi letos bo denar, ki bo zbran med predvajanimi koncerti namenjen za socialno šibke družine.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X