728×90 – glava
728×90 – glava
V TRNOVSKI VASI PRAZNIČNI DECEMBER LETOS NEKOLIKO DRUGAČE

V TRNOVSKI VASI PRAZNIČNI DECEMBER LETOS NEKOLIKO DRUGAČE

Tudi v Občini Trnovska vas praznični december letos poteka nekoliko drugače. Ker številnih tradicionalnih decembrskih dogodkov niso mogli organizirati, so se prilagodili in nekatere akcije izvedli na drugačen način.

Predvsem otroci se zagotovo vsako leto veselijo tradicionalnega obiska Božička, ki ga v Trnovski vasi pripravijo v večnamenski dvorani. Letos to seveda ni bilo mogoče, vseeno pa otroci niso ostali brez daril. Člani vaških odborov so jim jih kot Božičkovi kurirji namreč dostavili kar na dom. Vrečke z igračami, sladkarijami in posebnim Božičkovim pismom so nastavili pred domača vhodna vrata.

Tudi člani Prostovoljnega gasilskega društva Biš so se morali prilagoditi letošnjim razmeram in v decembru po občini ne pobirajo prispevkov za svoje delovanje. Namesto tega so koledarje letos nastavili občanom pred vhodna vrata, v priloženem dopisu pa pojasnili, da bodo vsa gospodinjstva v občini obiskali takoj, ko bo to mogoče. Prihodnje leto trnovski gasilci namreč načrtujejo večjo investicijo, gradnjo prizidka h gasilskemu domu. Ta bo večinoma financiran iz občinskega proračuna, del pa bo moralo zagotoviti društvo, pri čemer bodo prispevki občanov več kot dobrodošli.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X