728×90 – glava
728×90 – glava
V OBČINI SVETA ANA PRORAČUN ZA 2021 ŽE SPREJET, V ZAČETKU LETA SE OBETA ŽE PRVI REBALANS

V OBČINI SVETA ANA PRORAČUN ZA 2021 ŽE SPREJET, V ZAČETKU LETA SE OBETA ŽE PRVI REBALANS

V številnih občinah je konec leta – kar se tiče sej občinskega sveta – v znamenju predvsem priprave proračunov za prihodnje leto.

V Občini Sveta Ana je župan prav tako sklical sejo občinskega sveta, in sicer 23. decembra, vendar na dnevnem redu ni bilo proračuna za prihodnje leto, saj so ta najpomembnejši občinski dokument že sprejeli. Kot je povedal župan Silvo Slaček, pa sicer že na začetku leta načrtujejo prvi rebalans:

Silvo Slaček


Na seji so anovski svetniki potrjevali dokument identifikacije investicijskega projekta za tako imenovano Doživljajsko pot, na mizi pa so imeli tudi Predinvesticijsko zasnovo in Investicijski program za Kolesarske povezave na območju ORP Slovenske gorice, v skrajšanem postopku so pregledali Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o ustanovitvi Skupne občinske uprave Maribor. Na seji so se lotili še odloka o postopku, pogojih in merilih za sofinanciranje letnega programa športa v občini, razpravljali so o oprostitvi plačila uporabe mrliške vežice ter podali mnenje k osnutkom pokrajinske zakonodaje.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X