728×90 – glava
728×90 – glava
Srečno 2021

Srečno 2021

Leto, ki se je izteklo je za marsikoga bilo takšno, da bi ga najraje čimprej pozabil. Pa vseeno se je tudi v preteklem letu zgodilo veliko lepih stvari.

Na Radiu Slovenske gorice smo imeli srečo in izpeljali celo naše vsakoletne počitnice na morju z našimi poslušalci. Spomnim se, da je bilo tako, kot da bi prišel v nek drugi, skoraj že pozabljeni čas in svet…
No, potem se je življenje povsod po svetu v jeseni ponovno zaprlo in tako je še vedno. Druženje je omejeno bolj ali manj na tiste člane gospodinjstva, s katerimi skupaj živimo. In tako smo morda letošnje božično novoletne praznike prvič po dolgih letih preživeli tako, kot so se preživljali včasih – v krogu družine in veliko bolj intimno, kot je to bilo običajno zadnja leta. Morda pa tudi to ni tako slabo, kaj mislite!?

Pa naj bo dovolj oziranja nazaj. Zazrimo se naprej, v leto, ki je pred nami!
Naj bo lepo, prijetno, naj bo zdravo, zdravo in še enkrat zdravo! Zdravje je ponovno postala tista najpomebnejša želja, na katero so nekateri ob samoumevnosti, da so zdravi, že malo pozabili.
Če bomo zdravi, bo tudi vse ostalo „že nekak“.
Ampak, vsaj malo sreče pa vseeno moramo imeti, saj veste – tisti na Titaniku so bili zdravi, a brez sreče, vsaj večina… Zato vam želim tudi veliko sreče v letu, ki se je začelo!

In naj se ta čuden čas covida 19 čimprej konča, da se bomo lahko ponovno družili, se v živo pozdravili, si ponovno stisnili roke in se zazrli v oči.
In naj bo to leto, ko bomo znali prisluhniti… prisluhniti težavam, željam, upanju… prisluhniti drugim, pa tudi sebi… in seveda svojim najdražjim. In naj bo to leto, ko boste velikokrat prisluhnili tudi nam – Radiu Slovenske gorice, ki je z vami že več kot 25 let in ki bo, upajmo, z vami še dolgo, vsaj še naslednjih 25 let.

Srečno 2021 vam želimo!

Radio Slovenske gorice

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X