OBČINE V SLOVENSKIH GORICAH SE RAZVIJAJO V USPEŠNE, UREJENE IN OBČANOM PRIJAZNE OBČINE

OBČINE V SLOVENSKIH GORICAH SE RAZVIJAJO V USPEŠNE, UREJENE IN OBČANOM PRIJAZNE OBČINE

Trud, ki so ga v zadnjih letih občine v Slovenskih goricah vlagale v to, da se razvijejo v uspešne, urejene in občanom prijazne občine, že kaže prve rezultate.

Občina Sveta Trojica v Slovenskih goricah se je namreč uvrstila med občine, ki ponujajo prebivalcem kakovostno raven življenja in jih odlikuje solidna in uravnotežena stopnja doseženega razvoja, to pomeni, da je prejela SREBRNI ISSO certifikat razvojne odličnosti za leto 2021. Kot je na družbenih omrežjih zapisal župan David Klobasa, jim srebrni certifikat prinaša pozitivno noto pri sodelovanju z investitorji ali poslovnimi partnerji, saj je izkaz razvojne kredibilnosti in kakovostne ravni življenja, prav tako pa je lahko v pomoč pri prijavljanju na razpise in pridobivanju javnih sredstev.

Občini Sveta Ana in Benedikt pa sta letos v ožjem izboru za nagrado Zlati kamen – pri tem pa je letos poudarek na projektih in rdeči niti izbora – letos sta to soustvarjanje in zmožnost občin za sodelovanje.

Lanska prejemnica Zlatega kamna za razvojni prodor 2020 v regiji vzhodna Slovenija pa je bila občina Cerkvenjak. Kot je povedal župan Marjan Žmavc, je to potrditev za dobro delo in daje zagon za nove projekte:

Marjan Žmavc

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X