KNJIŽNICI LENART V LANSKEM LETU KLJUB OMEJENEMU DELOVANJU IZPELJALI NEKAJ VEČJIH VSAKOLETNIH AKTIVNOSTI

KNJIŽNICI LENART V LANSKEM LETU KLJUB OMEJENEMU DELOVANJU IZPELJALI NEKAJ VEČJIH VSAKOLETNIH AKTIVNOSTI

V regijah z izboljšano epidemiološko sliko so se s preteklo soboto nekoliko zrahljali nekateri ukrepi za zajezitev širjenja okužbe z novim koronavirusom.

Med izjeme glede poslovanja spadajo tudi knjižnice, v Knjižnici Lenart so tako veseli, da lahko v tem tednu obiskovalce ponovno povabijo k izposojevalnemu pultu. Ta način dela velja do sprejemanja novih ukrepov, to je 29. januarja. Sicer pa knjižnica v Lenartu dela do nadaljnega po do zdaj uveljavljenem delovnem času, to je v ponedeljek in torek od 9. do 15. ure, v sredo in četrtek od 12. do 18. in v petek od 9. do 13. ure.

Kljub sproščanju ukrepov pa velja omejitev, da je lahko v prostorih Knjižnice Lenart samo en obiskovalec naenkrat, dostop do polic pa ni mogoč. Enote v Cerkvenjaku, na Sveti Ani in v Voličini ostajajo zaprte. Delo knjižnice tako ostaja omejeno, že v lanskem letu so se morali precej prilagoditi na nove razmere, odpadlo je tudi nekaj dogodkov, katere pripravljajo vsako leto. Nekaj pa jim jih je le uspelo izpeljati. Podrobneje direktorica Knjižnice Lenart Petra Kranvogel Korošec:

Petra Kranvogel Korošec

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X