728×90 – glava
728×90 – glava
DU LENART OSTAJA AKTIVNO

DU LENART OSTAJA AKTIVNO

Življenje starejših, ki veljajo za ranljivejšo populacijo, je v lanskem letu močno zaznamovala epidemija in vsi ukrepi, ki so onemogočili vse društvene aktivnosti in druženja.

Kljub negotovim razmeram tudi v začetku letošnjega leta, so si v Društvu upokojencev Lenart zastavili smele cilje in načrt dela. Med prioritete zagotovo spada izvajanje nacionalnega programa Starejši za starejše. Kot so objavili na oglasni deski in spletni strani, načrtujejo izvedbo kulturnih in športnih aktivnosti, kot so pohodi, kolesarjenje, balinanje, rusko keglanje, streljanje z zračno puško ter drugo.

Društvo bo tudi letos aktivno sodelovalo v aktivnostih Zveze Društev upokojencev Slovenskih goric. Poleg šoferjev prostovoljcev bodo, kakor hitro bo mogoče, aktivirali tudi pomoč pri spletnem naročanju na specialistične preglede, pevke ljudskih pesmi pa že komaj čakajo, da s pesmijo polepšajo kak dan stanovalcem Doma svetega Lenarta. Kot je razvidno iz njihovih načrtov za letos, bodo tudi v bodoče skrbeli za ohranjanje zdravja in vitalnosti skozi predavanja, delavnice in meritve sladkorja v krvi, holesterola in krvnega tlaka. Velja še omeniti, da je pisarna DU Lenart za vse potrebne informacije odprta vsako sredo med 9. in 11. uro.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X