728×90 – glava
728×90 – glava
Z ZVEZO PRIJATELJEV MLADINE MARIBOR TUDI LETOS V POREČ IN NA POHORJE

Z ZVEZO PRIJATELJEV MLADINE MARIBOR TUDI LETOS V POREČ IN NA POHORJE

Poletnih počitnic se zagotovo najbolj veselijo otroci. Kljub trenutni situaciji, ki ne omogoča vseh dokončnih odločitev, bo Zveza prijateljev mladine Maribor letovanja otrok skušala izpeljati v načrtovanem obsegu.

Zveza prijateljev mladine Maribor je bila tudi letos uspešna na razpisu Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije in je bila izbrana za izvajalca zdravstvenih letovanj. Otroci s potrjenim zdravstvenim predlogom lahko letujejo v Vzgojno-izobraževalnem in rekreativnem centru v Poreču in v Domu Miloša Zidanška na Pohorju, prijava za posamezno izmeno je možna do zapolnitve prostih mest. Letovanja financira Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije, delno pa tudi občine. Vendar, kot opozarja tajnik Zveze prijateljev mladine Maribor, Božidar Raušl, bi si želeli, da bi k sofinanciranju teh letovanj pristopilo še več občin, iz UE Lenart na primer letovanja ne sofinancira nobena občina:

Občine, ki so pristopile k sofinanciranju teh letovanj na našem širšem območju so Maribor, Ptuj, Duplek, Hoče-Slivnica, Kungota, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Markovci, Miklavž, Oplotnica, Pesnica, Rače-Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Starše in Šentilj.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X