728×90 – glava
728×90 – glava
KULINARIČNI TEMELJI TROJIŠKEGA TURIZMA

KULINARIČNI TEMELJI TROJIŠKEGA TURIZMA

Zaradi trenutnih epidemioloških razmer so v Sv. Trojici podaljšali rok za prijavo na Natečaj za izbor krajevne sladice Sv. Trojice, ki ga je v sklopu svojega diplomskega dela pripravila Nuša Fekonja, študentka Visoke šole za gostinstvo in turizem Maribor. Prav tako se prestavi razglasitev zmagovalne sladice, ki bo potekala v sklopu Trojicafesta, med 17. in 20. junijem.

Nobena skrivnost ni, da si v Sv. Trojici v zadnjem obdobju intenzivno prizadevajo osvežiti kulinarično ponudbo, ki je zagotovo eden od temeljev sodobnega turističnega razvoja. Tu so ob treh markantnih gostiščih, ki iščejo nove lastnike, še nedelje ob jezeru s ponudbo ulične prehrane, oblikovanje piknik košarice in že omenjena krajevno prepoznavna sladica. Več o tem nam je povedal župan David Klobasa:

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X