728×90 – glava
728×90 – glava
V ŠENTILJU SO PODELILI OBČINSKA PRIZNANJA, ZA PROSTOVOLJSTVO PA SO PRIZNANJA PREJELI UČENCI OŠ RUDOLFA MISTRA ŠENTILJ

V ŠENTILJU SO PODELILI OBČINSKA PRIZNANJA, ZA PROSTOVOLJSTVO PA SO PRIZNANJA PREJELI UČENCI OŠ RUDOLFA MISTRA ŠENTILJ

V dvorani Kulturno prosvetnega doma Vlada Pipana v Šentilju so pretekli konec tedna podelili občinska priznanja za letošnje leto, na tamkajšnji OŠ pa so učenci prejeli priznanja za prostovoljno delo.

PRIZNANJA OBČINE ŠENTILJ 2021

V dvorani Kulturno prosvetnega doma Vlada Pipana v Šentilju sta občinska priznanja podelila župan mag. Štefan Žvab in predsednica Komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja mag. Aleksandra Muster. Priznanja bi sicer morali podeliti že na slavnostni občinski proslavi, a je ta zaradi epidemije koronavirusa odpadla. Spominsko priznanje Občine Šentilj je prejel Franc Mihelič. Prejemniki bronastih plaket Občine Šentilj so Franc Kitel, Valentina Ošlovnik in dr. Silvo Koder. Srebrni plaketi Občine Šentilj pa sta prejela Marija Janžek in Branko Plošnik.

To pa niso bila edina priznanja, ki so jih podelili v Šentilju. OŠ Rudolfa Maistra Šentilj je namreč prejela naziv Junaki našega časa.

OŠ RUDOLFA MAISTRA ŠENTILJ – JUNAKI NAŠEGA ČASA

Naziv Junaki našega časa prejmejo šole z dobro organiziranim prostovoljstvom in predanim delom učencev prostovoljcev. Župan občine Šentilj in ravnateljica Mihelca Fajs sta tako podelila 20 priznanj učencem tutorjem, ki pomagajo svojim vrstnikom, učencem, ki se družijo in lepšajo petkove popoldneve uporabnikom VDC POLŽ-a ter učencem, ki se družijo s starejšimi in pomagajo pri premagovanju osamljenosti.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X