728×90 – glava
728×90 – glava
Z RAZSVETLJENJEM 17. JUNIJA SE ZAČENJA LETOŠNJI TROJICAFEST

Z RAZSVETLJENJEM 17. JUNIJA SE ZAČENJA LETOŠNJI TROJICAFEST

Priprave na letošnji Trojicafest, sklop prireditev s katerim bodo počastili občinski prazni v Sv. Trojici, so v polnem teku.

17. junija bo občinska proslava z ocenjevanjem in razglasitvijo lokalne krajevne sladice, 18. junija Vinska galerija in Kiblflajš fest, nastopila bo skupina Kingston. Sobota bo minila v znamenju glasbenih užitkov ob skladbah zasedbe Mama rekla, Žana Serčiča in Eve Boto, trojiška nedelja pa z bogatim programom, koncertom najlepših operetnih arij ter skladb iz muziaklov, skupine Modrijani, domače ljudske pevke pa bodo obeležile 30 let delovanja. Na sklepnem dogodku 22. junija pa bomo ob vinih Gaube lahko uživali v glasbi Ditke. Med spremljevalnimi dogodki velja omeniti kmečki praznik, trojiško promenado, pravljične ure, pohod po Trojiški pohodni poti, Nedeljo ob jezeru, likovne delavnice na prostem, križev pot, Pomlad na jasi, tek ob jezeru, kino pod zvezdami, športni dan.

Nikakor pa ne gre zamuditi „Razsvetljenja“, trenutno največjega avdiovizualnega spektakla v Sloveniji, ki se bo odvil vsak večer Trojicafesta ob 22. uri v trškem jedru. Govori župan David Klobasa:

David Klobasa

POSNETEK: DAVID KLOBASA (11-JUN)

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X