728×90 – glava
728×90 – glava
DANES ZAČETEK SPEKTAKULARNEGA PRAZNOVANJA OBČINSKEGA PRAZNIKA V SV. TROJICI

DANES ZAČETEK SPEKTAKULARNEGA PRAZNOVANJA OBČINSKEGA PRAZNIKA V SV. TROJICI

Občina Sveta Trojica v Slovenskih goricah na čelu z županom Davidom Klobaso in Zavodom za turizem Sveta Trojica ponovno napovedujeta spektakularno praznovanje letošnjega občinskega praznika.

Praznovanje se bo začelo z otvoritvijo festivala Trojicafest, danes, 17. junija, ob 20. uri, prisotnost na dogodku pa so napovedali tudi predsednik države Borut Pahor in trije ministri. Dogodki ob 15. občinskem prazniku se bodo zvrstili vse do nedelje, 20. junija, ki ga bodo – kot vsak večer – zaključili s premiernim avdiovizualnim spektaklom Razsvetljenje ob 22. uri. Govori župan David Klobasa:

Festival Trojicafest skozi leta postaja družabno stičišče Slovenskih goric. Gre za tradicionalni občinski dogodek za vse generacije, ki s svojim široko zastavljenim konceptom prerašča meje občine ter postaja eden izmed najvidnejših festivalov naše regije. V Sv. Trojici se bo ob tradicionalnih dogodkih domačih društev in posameznikov zvrstila tudi vrsta znanih glasbenih imen, kot so skupina Kingston, Žan Serčič, Eva Boto, Skupina Modrijani, Mama Rekla, Stela Tavželj, operni solisti in drugi, ki bodo praznovanje popestrili in ovekovečili tradicijo festivala. Župan nam je povedal tudi nekaj več o letošnji novosti – Razsvetljenju:

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X