728×90 – glava
728×90 – glava
V CERKVENJAKU V NEDELJO SLAVNOSTNA SEJA S PODELITVIJO OBČINSKIH PRIZNANJ

V CERKVENJAKU V NEDELJO SLAVNOSTNA SEJA S PODELITVIJO OBČINSKIH PRIZNANJ

V Občini Cerkvenjak se že od 4. junija vrstijo prireditve v okviru letošnjega 23. občinskega praznika, ki ga bodo zaključili v nedeljo, 27. junija.

Osrednji dogodek bo letos nekoliko drugačen, saj bo osrednjo prireditev nadomestila Slavnostna seja ob občinskem prazniku in 30. obletnici samostojne Slovenije. Podrobneje o tem župan Marjan Žmavc:

V nedeljo bodo na slavnostni seji tudi podelili priznanja občine Cerkvenjak za letošnje leto:

Prireditve in dogodki v okviru letošnjega občinskega praznika se bodo v Cerkvenjaku nadaljevali še do nedelje, 27. junija. Danes, v soboto, od 9. ure naprej na vzletišču v Čagoni poteka 10- letalski dan Aerokluba Sršen, letos pripravljajo poseben program, saj zaznamujejo 20-let delovanja. Ob 18.30 se bo pri čebelarskem domu v Čagoni začelo Čebelarsko druženje ob Kresni noči, ob 19. uri pa “Vino in kulinarika” – večer vina in domačih dobrot v avli Vlada Tušaka v domu kulture.

V četrtek, 24. junija, bo ob 20. uri Srečanje pod lipo samostojnosti in obeležitev 30 let samostojne Slovenije.

V petek, 25. junija, ob 10. uri Rekreacijsko kolesarjenje po mejah občine Cerkvenjak, zaključna prireditev pa tradicionalna košnja trave “Nekoč in danes”, in sicer v nedeljo, 27. junija, pri Bezjakovih v Stanetincih.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X