728×90 – glava
728×90 – glava
POČITNIŠKO DELO V LOVRENCU NA POHORJU

POČITNIŠKO DELO V LOVRENCU NA POHORJU

Občina Lovrenc na Pohorju v času poletnih počitnic ponovno omogoča dijakom in študentom delovno preživljanje prostega časa. S projektom »MLADI ZA LOVRENC« želijo pri mladih še dodatno spodbuditi povezanost s krajem in naravo. To je priložnost za sklepanje novih prijateljstev in doprinos za boljši in lepši jutri kraja, eden od glavnih namenov akcije pa je spodbujanje in utrjevanje pomena čistega in urejenega okolja.

V Lovrencu na Pohorju bodo tako v počitniškem času sprejeli 15 dijakov in študentov, kriterij izbora pa bo datum oddaje in izkušnje oz. reference posameznika. Prednost bodo imeli tisti, ki v preteklosti v počitniško delo še niso bili vključeni, ter tisti, ki so se v preteklosti posebej izkazali. Na občini vloge sprejemajo do vključno srede, 30. junija. Mladi bodo delali po teden dni, in sicer 7 ur na dan, določena je tudi urna postavka, in sicer 4,98 evra na uro neto.

Počitniško delo lahko opravljajo: osnovnošolci, ki so že dopolnili 15 let, dijaki s statusom dijaka v Sloveniji ali tujini, študentje s statusom rednega ali izrednega študenta v Sloveniji ali tujini.

Počitniško delo bo organizirano predvidoma v treh terminih:

  • 26. do 30. julij,
  • 2. do 6. avgust in
  • 16. do 20. avgust.

Več informacij najdete na spletni strani Občine Lovrenc na Pohorju.

Foto: Občina Lovrenc na Pohorju

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X