728×90 – glava
728×90 – glava
Poroka po koroni: Kako najti dobrega in prostega poročnega fotografa, band za poroko, poročno lokacijo, …

Poroka po koroni: Kako najti dobrega in prostega poročnega fotografa, band za poroko, poročno lokacijo, …

Preteklo leto je bilo za zaročence res malce žalostno, saj niso mogli uresničiti svoje želje in si pred oltarjem priseči zvestobe. A kljub temu, da epidemija koronavirusa še zdaleč ni pozabljena, se stvari premikajo v pravo smer. Ponovno je dovoljeno izvajanje poročnih obredov, zato pohitita s pravočasno rezervacijo želene poročne lokacije in vseh storitev, da bo vajina poroka zares popolna. Ker je to vajin poseben dan, si ne želita imeti polne glave skrbi z organizacijo, zato naj vama bo v pomoč načrtovanje poroke z Omisli.si/poroko. Na voljo so vama vsi ponudniki v Sloveniji, ki bodo poskrbeli za čudovito poročno torto, poročno cvetje, darila za svate, poročni make up… Pomislili bomo na vse, da bo vajina poroka zares čudovita. V nadaljevanju smo zbrali več informacij o poroki po koroni, ki jih je dobro vedeti, če se bosta poročila v prihodnjih mesecih.

Čas je, da se uresniči vaša dolgo pričakovana poroka. Z našo pomočjo si boste zagotovili, da bo prav zares nepozabna.

Poročne storitve za sanjsko poroko

Nemalokrat slišimo izpovedi ženina ali neveste, kako sta imela z organizacijo ogromno dela, se na poročni dan nista mogla sprostiti, ipd. Da boste na svoji poroki lahko mirni, brez skrbi, pravočasno poskrbite za vse poročne storitve. Prepustite vsaj del organizacije izkušenim ponudnikom, ki bodo poskrbeli, da bo vse potekalo gladko in boste zadovoljni. Pravočasno izberite pravo poročno lokacijo, rezervirajte fotografa in poročni band ter se dogovorite s ponudnikom hrane. Naj bo vino na poroki povsem po vašem okusu. Lahko se odločite za piknik poroko, catering ponudbo, ali rezervirate gostilno. Seveda ne pozabite tudi na okrasitev poročne lokacije (cerkve, poročne dvorane, lokacije za poročno slavje), šopke in darila za svate, poročni prevoz ter pentlje za vozila svatov. Lahko pa izberete izkušenega organizatorja porok, ki bo poskrbel za vse našteto in uresničil vaše želje ter zahteve.

Kako se lotiti organizacije poroke po koroni

Z malce stresa – v lastni režiji, z malo manj stresa pa – s pomočjo poročnega organizatorja. V vsakem primeru pa poroka po koroni vključuje dejstvo, da je treba biti pozoren na trenutno veljavne ukrepe in priporočila NIJZ glede pandemije koronavirusa. Če boste poroko slavili v gostilni ali drugih zaprtih prostorih ponudnikov, se pravočasno pozanimajte, ali sprejmejo le omejeno število gostov. Prav tako, ali je za udeležbo na poročnem obredu ali slavju potrebno upoštevati pogoj PCT (preboleli, cepljen, testiran).

Je piknik poroka edina možnost za poročno slavje po koroni?

Seveda ne, kljub epidemiji in trenutno nepredvidljivi situaciji glede koronavirusa, mladoporočenci znova prihajajo na svoj račun. Spet je možno izvajanje civilnih in cerkvenih poročnih obredov v poročnih dvoranah ali drugih zaprtih prostorih. Prav tako spet lahko slavite poroko v družbi vseh vaših najdražjih. Če ste si vedno želeli, da bo vaša poroka razkošna in boste ob sebi imeli vse prijatelje, družino in znance, je sedaj to ponovno mogoče. V kolikor niste ljubitelj slavja na prostem in vam piknik poroka ni najljubša izbira, se odločite za poročno slavje v priznani gostilni. Rezervirajte izbranega ponudnika vaše sanjske poročne lokacije. V vsakem primeru lahko poskrbimo tudi za animacijo otrok na poroki.

Najboljša poročna lokacija za poroko po koroni

Ne dovolita, da koronavirus pokvari vajino sanjsko poroko. Za ovekovečenje vajine skupne usode Izberita poročno lokacijo, ki vama je všeč. Pravočasno kontaktirajta ponudnika, s katerim bosta dorekla vse o potrebnem upoštevanju ukrepov in predpisov glede koronavirusa. Če se odločata za poroko v bolj intimnem okolju, temu primerno izberita tudi lokacijo. Kaj pravita na poročni obred na gradu, v hotelu, vili ali restavraciji? Ali pa je vajina želja poroka na prostem, ob stiku z naravo. V Sloveniji je mnogo čudovitih lokacij, kjer bo vajina poroka prav zares sanjska. Priljubljen je gotovo Bled, dvorci kot sta dvorec Štatenberg ali dvorec Zemono, gradovi po vseh slovenskih krajih, pa Gredič sredi Goriških brd, čudoviti obmorski hoteli ali tisti v visokogorju. Ne smemo pa pozabiti na razkošne Vile, ter lokacije za poroko na prostem kot so na primer Galerija okusov, Orehov Gaj in številne druge. Izberite svoj poročni prostor med najboljšimi zbranimi ponudniki v Sloveniji.

Doživite poroko na prostem, ali v objemu grajske arhitekture, razkošnega dvorca ali v dvorani izbranega hotela. Izbira je vajina, mi pa vama bomo pomagali po najhitrejši poti do najboljše poročne lokacije.

Poroka po koroni – česa ne smem pozabiti?

Za mladoporočenca lahko poroka po koroni predstavlja kar velik izziv. Poroka je že sama po sebi zelo pomemben, a hkrati stresen dogodek. V sedanjem času pa morate v organizacijo poroke vključiti še trenutne ukrepe glede pandemije koronavirusa. Predvsem bodite pozorni na to, da upoštevate smernice NIJZ, da se izognete morebitnim stroškom in težavam ob neupoštevanju. Preverite, ali je v zaprtih prostorih omejeno število oseb, kar morebiti pomeni, da se vsi vaši svatje ne bodo mogli udeležiti poročnega obreda. Pozanimajte se, ali svatje za udeležbo na poročnem obredu ali slavju potrebujejo potrdilo o cepljenju, prebolelosti virusa ali opravljen negativen hitri antigenski / PCR test. Enako velja za ukrep nošenja zaščitnih mask na javnih mestih, na kar predhodno opozorite vaše svate.

Preverjeni poročni fotografi v Sloveniji

Vaju skrbi, da ne bosta pravočasno našla profesionalnega poročnega fotografa? Lahko vama pomagamo. V nadaljevanju naštevamo nekaj najbolj priznanih poročnih fotografov in fotografinj v Sloveniji. To so: Fotografiranje Bor Slana, Dejan Žagar, Poročni fotograf Boudoir, Anže Šestovič, Poročni fotograf, Fotografske storitve Andraž Gregorič, Vajin najlepši dan, Poročna in družinska fotografija JS, Nika+Grega wedding photographers, Poročni fotograf Tadej Bernik, Katja & Simon Photography, fotografske storitve Goran Vadlja Kamenjašević, Eremita’s poslovno svetovanje, Foto ”Izziv” Roman Bor, Ana Gregorič,

Bo-Ma fotografija, Neža Reisner, TINAANŽE fotografiranje, Aleks & Irena Kus, Poročna fotografija Domen Kolšek, Foto Travnik, Lumeria, Foto Grad, Matej & Katarina, LR Weddings, Lumi Lumi, fotojama, FOTODAVID, Fuf fotografska dejavnost, Foto Time, Mojca Gradišnik, JFOTO by Jernej, foto Rega, Anja & Blaz Photography, Agencija Magenta, Fotografske storitve Tomas Horvat, FOTO Koli, Jasmina Lozar, Nejc Bole photography, Fotografija in dizajn Samo Trebižan, Tomaž Kos Weddings, Polona Bartol, Marjan Laznik, Snemanje in fotografiranje porok Sonex, Digital Foto Grohar, Mava fotografska dejavnost in medijske storitve, Mami z objektivi, DJ fotografija, Poročni-video.si, Poročni salon White Couture, Darko Pavlović, Večni trenutek, Fotograf Vid Jakop, Aluna Weddings, Foto Asja storitve in trgovina, Poročni fotograf Jure Gorjup, Dream Moment Weddings, fotografiranje in oblikovanje Franc Andraž Purg, Tanjani Weddings, Isa Gauvin, SNP Fotografske storitve, Tamara Bizjak, Aperturia Weddings, FOTO Supra, Foto Kosi, Foto Brbre, Fotografiranje Katarina Rutar Ipavec, Goran Ivković, 2Lindens Photography, DEJUS fotograf Tadej Černe, Atelje Foto M, VašFoto Jasmina Rozman, Foto Červ, Fotostudio in trgovina Tivadar, Tomaž Zupan Photography, Foto Lm, fotografske storitve Nejc Pavlič, Foto Tatjana, ORBIS Production, Foto Vidmar, Gregor Žnidaršič, Samo Juvan Photography, ter številni drugi.

Preverite celoten seznam preverjenih fotografov in naj vam vaša poroka ostane v lepem spominu.

Prebrali ste sporočilo za javnost, oziroma zgodbo oglaševalca. Upamo, da vam je koristilo! Seveda pa ste vabljeni tudi k prebiranju naših avtorskih vsebin!

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X